Je vraagt je misschien af wie er achter By KUUS schuilt, waar 'KUUS' voor staat en waarom ik ben begonnen met handgemaakte items te verkopen.

Ik ben altijd al graag creatief bezig geweest. Zo heb ik jaren danslessen gegeven aan kinderen en jongeren en daarnaast vond ik het altijd leuk om cadeautjes te maken. Omdat ik een tijd geleden ben gestopt met danslessen geven, zocht ik iets anders om in mijn vrije tijd te kunnen doen. Omdat er in mijn familie en omgeving veel kindjes werden geboren, was ik steeds opnieuw opzoek naar een uniek en tof kraamcadeau. De standaard cadeautjes, zoals kleertjes, vond ik nooit leuk om te geven, ik zocht daarom altijd naar iets unieks.
Aan een vriendin gaf ik een kraammand, gevuld met allerlei leuke cadeautjes en accessoires. Hierbij zat ook een speenkoord, dat erg in de smaak viel. Ik ben gaan zoeken naar materialen om zelf een speenkoord te kunnen maken en zo is het begonnen.

Na een jaar zijn mijn hobby en de daaruit volgende bestellingen zo hard gegroeid en heb ik al onwijs veel toffe bestellingen mogen maken, dat ik het tijd vond om een webshop te bouwen.

Nu je weet hoe mijn bedrijf tot stand is gekomen, vind ik het leuk je te vertellen over de naam die ik heb gekozen.

De opa van mijn moeder was een boer. Wanneer hij 's avonds de koeien binnen wilde halen riep hij altijd 'KUUS, KUUS, KUUS'. Door deze lokroep heeft mijn familie de bijnaam 'de KUUS' gekregen en worden wij ook vaak zo genoemd. Omdat ik het verhaal achter 'de KUUS' erg leuk vind en vaak als 'kleindochter van de KUUS' word genoemd, wil ik deze naam in ere houden en ervoor zorgen dat deze naam en herinnering blijven bestaan.

 

Ik vind het leuk dat je de tijd hebt genomen dit stuk te lezen en ik wens je heel veel shopplezier toe! Heb je vragen of speciale wensen? Dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ik help je graag!